ဂရိတ္ဖ႐ု ေဖ်ာ္ရည္သည္ ခႏၶာကိုယ္မွ ေဆးဝါး စုပ္ယူႏိုင္မႈ ပမာဏကို အေႏွာင့္အယွက္ ျဖစ္ေစႏိုင္ ႐ံုမွ်မက လိေမၼာ္ရည္၊ ပန္းသီးေဖ်ာ္ရည္ မ်ားသည္ ပင္အခ်ိဳ႕ေသာ ေဆးဝါးမ်ား၏ အက်ိဳး
သက္ေရာက္ ႏိုင္မႈကို
က်ဆင္း ေစတတ္ေၾကာင္း ေတြ႕ရိွခ်က္ တစ္ရပ္က ဆိုသည္။ မ်ားစြာေသာ သစ္သီး ေဖ်ာ္ရည္ မ်ားသည္ ကင္ဆာႏွင့္ ႏွလံုးေရာဂါတြင္ ေဆးဝါးႏွင့္ အေတြ႕မွာ ေကာင္းက်ိဳးထက္ အသက္ အႏၲရာယ္ရိွေသာ ဆိုးက်ိဳးမ်ား ျဖစ္ေစသည္ဟု မၾကာခင္က ျပဳလုပ္ခဲ့ေသာ ေလ့လာမႈ တစ္ခုက ဆိုသည္။ တစ္ခါတစ္ရံ ထိုေဖ်ာ္ရည္ မ်ားေၾကာင့္ပင္ ေဆးအာနိသင္ တစ္ဝက္မွ်ပဲ ရေစတတ္၏။ အစဥ္အဆက္ သုေတသန ျပဳမႈမ်ားတြင္ ဂရိတ္ဖ႐ု အခ်ိဳရည္သည္ အခ်ိဳ႕ေဆးမ်ားကို ဆိုးဆိုး ရြားရြား ျပင္းထန္ေစ တတ္ေၾကာင္း သိရသည္။ သို႔ဆိုလွ်င္ ေဆးကို မည္သို႔ေသာက္မည္နည္း။ ရွင္းပါသည္။ ေဆးကို ႐ိုး႐ိုးေရႏွင့္သာ ေသာက္သင့္ ပါသည္။
Myawady Health
No comments:
Post a Comment